Sprekers editie 2014

FerryM

Ferry Mingelen


Ferry Mingelen (1947) begint zijn journalistieke loopbaan in 1969 als leerling-verslaggever op de stadsredactie van Het Vrije Volk in Den Haag.

 

Ingrid

Ingrid van Engelshoven

Wethouder KIJO Den Haag

Ingrid van Engelshoven groeide op in België en studeerde beleids- en bestuurswetenschappen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en Nederlands recht aan de Universiteit Leiden. In haar studententijd was ze voorzitter van de afdeling Nijmegen van D66.

 

WEB

Hans Bos

National Technology Officer Microsoft

 

uman

Drs. Ulrich Mans

Projectleider Research Futures bij het Centre for Innovation van de Universiteit Leiden

Ulrich is sinds 2013 projectleider Research Futures bij het Centre for Innovation van de Universiteit Leiden (Campus Den Haag).

Simon Hania 2013

Simon Hania

Corporate Privacy Officer TomTom

Simon Hania has been a leader at the cross roads of telecommunication and information technology, business and regulatory affairs for over 15 years. Simon currently is Corporate Privacy Office at TomTom, ensuring the company to globally meet the growing expectations of customers and the increasing regulatory demands with respect to privacy.

 

Foto-Francesco-3

Francesco Franchimon

Managing Director BAM Techniek –  Energy Systems

Francesco Franchimon (1975) is sinds 1 januari 2012 verantwoordelijk voor de business unit BAM Techniek – Energy Systems. De potentie van de ESCo markt en Smart Buildings & Cities vraagt om een andere vorm van samenwerken.

 

foto fred

Fred Nijland

Director Innovation Growth Services Deloitte

Fred Nijland heeft meer dan twintig jaar ervaring met de ontwikkeling en implementatie van nieuwe bedrijfsprocessen en diensten in diverse industrieën.

 

GJZ_RAW-e1409645036990

Prof. Gerrit-Jan Zwenne

Hoogleraar Universiteit Leiden / advocaat Bird & Bird

Gerrit-Jan Zwenne houdt zich bezig met vraagstukken op het grensgebied van recht en de toepassing van nieuwe technologie, zoals big data en ambient intelligence (internet-of-things).

 

Ronald

Ronald Hendrikx

Advocaat Bird & Bird Londen

Ronald Hendrikx is een partner in onze TMT sectie in Londen waar hij zich al bijna 15 jaar toelegt op projecten in met name gereguleerde sectoren (zoals de gezondheidszorg, de financiële en energie sectoren) waar men met behulp van technologie veranderingen probeert te bewerkstelligen.